Smart Sisters

Smart Sisters

Smart Sisters

e марка за женска грижа и подкрепа, за здраве, красота и удоволствие от живота на модерната жена. Концепцията се ражда от споделените ценности за начина на живот на съвременните жени. Екипът им наблюдава как днес жените имат толкова много роли в живота – да бъдат дъщери, любими, майки, съпруги, да бъдат професионалисти, да бъдат приятелки… И докато съвременната жена се опитва да жонглира с всички изисквания към нея до съвършенство, сякаш започва да губи усещането за радост и хармония в ежедневието си.

Smart Sisters искат да има повече баланс и наслада в живота и той да бъде изпълнен с любов, щастие и смях. И откриват, че, за да случи, първо трябва да обичаме повече себе си. Те вярват, че всяка жена заслужава да се чувства подкрепяна и уверена. И че заслужава да получи най-доброто – за здравето си, за красотата си, за начина си на живот в работата или през свободното време.

Водени от желанието да открием за тях и близките си чисти, натурални, устойчиви и етични продукти, те решават да ги създадат сами. Произведени специално за тях от внимателно подбрани партньори или продукти на други утвърдени марки, всички те подкрепят жените в стремежа им към по-пълноценен живот. Те предлагат само продукти, на които лично са почитатели, които те самите използват, и в които сами определят като висококачествени.

По време на Weekенд Паzar ще участват със собствените си марки продукти: шоколади с Мурсалски чай MURSALA, какаови чайове масала подправки Chocolate Chai, копринени калъфки Cocoon – грижа за красотата на кожата и косата, продукти за домашен уют PACHAMAMA пало санто и салвия за горене, Smart Collagen хранителна добавка за жени, както и българска натурална козметика, етерични масла.

Очакваме ви на щанда им по време на Weekенд Паzar в градинката на Женски пазар.

Повече информация може да намерите на Facebook страницата ни тук, както и в Instagram на @weekend_pazar.

Няма как на Женския пазар да не обърнем специално внимание на жените, затова поканихме Smart Sisters Co. На щанда им на WEEKЕНД ПАZAR ще намерите натурални продукти за здравето, шоколади с мурсалски чай и какаови чайове, любимите ни копринени калъфки Cocoon, върху които само като положите нежно глава на сутринта се събуждате с по-хубава кожа на лицето и разнообразни етерични масла, козметика и още, и още. Очакваме ви и през събота, и през неделя.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart