Опашен Чар

Опашен Чар

Създатели на „Опашен Чар“ са Емо и Кони. Може да ги различите по големите усмивки, с които посрещат всеки опашатко. По професия Емо е детски учител-педагог по английски език, а Кони съвсем скоро официално ще бъде ветеринарен лекар. Двамата ги събира общата страст към опашатковци и нуждата да бъдеш полезен.

„Бранда или по скоро линията „Опашен чар“ създадохме напук на Covid, за да следваме мечтите си, тъй като силно вярваме, че в България има място и за нас младите хора с всевъзможни идеи и големи амбиции.“ – казва Кони. “В близкото бъдеще ще добавим ветеринарна аптека и кабинет, за да можем да бъдем максимално полезни на опашатите ни приятелчета в нужда.“

В момента във физическия магазин на “Опашен Чар” може да намерите голямо разнообразие от висококачествени храни, аксесоари, лакомства и козметика за всевъзможни животинки, както и най-новите продукти, които са под бранда “Опашен чар” – ръчно изработени памучни играчки и поводи за кучета.

Не гледаме на “Опашен чар” като на просто зоомагазин, а като място, на което приветстваме всички домашни любимци и стопани с усмивка, полезни съвети и лакомства, разбира се. Опашен чар е бранд, който показва грижата за животните чрез нежните си ръчно изработени продукти и мило отношение. “Опашен чар” е политика на грижа, любов и adopt don’t shop. При нас няма да откриете животинки продаващи се като продукт на витрина, тъй като смятаме, че любов не се купува. Твърдо стоим зад политиката adopt don’t shop и се стремим да подкрепяме бездомничетата. В близкото бъдеще “Опашен Чар” ще добави към линията си и ветеринарна аптека и кабинет, като по този начин ще може да помагаме както на опашковци със семейства, така и на такива без.

На щанда им по време на Weekенд Паzar няма да намерите стандартния асортимент на зоомагазин. Те ще се фокусират върху доброто настроение и забавленията, а за да го запечатат завинаги, ще предлагат моментни снимки на вас и вашия любимец. Разбира се, никой опашатко няма да си тръгне гладен или жаден. За хората има достатъчно вкусотийки на фестивала, но вече ще има и за най-любимите ни косматковци – лакомства, кокалчета и разбира се – кучешка бира.

Повече информация може да намерите на Facebook страницата ни тук, както и в Instagram на @weekend_pazar.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart