Еврис – качествени български цветя и подправки

Еврис – качествени български цветя и подправки

Еврис е семейна фирма, която е специализирана в областта на озеленяването, производството на сезонни цветя, декоративна растителност и рязан цвят. Създадена през 1995 г. от Евлоги Василев, след повече от 20 години се налага на пазара с високото качество на своите цветя. За това време, той си сътрудничи с утвърдени на световно ниво компании за посадъчен материал, благодарение на което качеството на неговите цветя се отличава от всички останали на пазара ни.

Цветята се отглеждат с много любов в оранжериите на семейството в Нови Искър върху обща площ 45 000 кв.м., от които 20 000 кв.м. са стоманено-стъклена конструкция. Семейството работи с висококвалифициран екип, заедно с който  отглеждат всички видове едногодишни, декоративни растения, широка гама многогодишни цветя, външна растителност, голямо разнообразие от стайни цветя и рязан цвят.

По време Weekенд Паzar, на цветния кът на Еврис ще може да откриете богато и пъстро разнообразие от рязан цвят, саксийни цветя , билки, сукуленти и много други. Очакваме ви всеки уикенд от 25 септември в градинката на Женски пазар.

Повече информация може да намерите на Facebook страницата ни тук, както и в Instagram на @weekend_pazar.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart