Фабрика 360 – станете дизайнер на живота си

Фабрика 360 – станете дизайнер на живота си

Когато чуем терминът “дизайн”, в повечето случаи го свързваме със сгради и машини Но дизайн мисленето (design thinking) е много повече от чертаене на скици и схеми и екипът на Фабрика 360 вече 6 години помага на хората да постигнат вътрешен растеж чрез дизайн. Според редица световни проучвания на водещи консултантски агенции и икономически журнали, дизайн мисленето ще бъде едно от водещите умения на компаниите и в частност хората, за да се справят с бъдещите глобални проблеми.

Затова и бутиковата агенция за иновации използва подход, базиран на дизайн мислене (design thinking) и дизайн на услуги, като вече е помогнала на стотици хора, но също така и на големи корпоративни организации като ING, Pharmalex и Econt да създадат печеливши услуги и преживявания с измерим резултат. Услугите им включват потребителско проучване, дизайн на физически и дигитални продукти и услуги, прототипиране и тестване.

Фабрика 360 предлага и авторски обучителни програми за креативно лидерство, дизайн мислене, сторителинг, дизайн на платформи и личностно развитие.

Създатели са на креативната игра “Connect the Dots” и изданието “Inside a Designer’s Mind” и представляваме глобалната мрежа Service Design Network в България.

В рамките на Weekend Пазар, Фабрика 360 ще ви посрещне на щанда си с вълнуваща и интересна селекция от техни авторски игри и подходи.”Connect the Dots” е игра, развиваща креативността – любимата тема на екипа, който вярва, че всеки човек има силата да мисли творчески и да генерира нови идеи и решения. “Inside a Designer’s Mind” пък е книжка, посветена на особеностите на начина на мислене на дизайнерите, представяща 12 умствени характеристики, привични за тях. “Be the Designer of Your Life” – целогодишен планер без дати, с който по-ефективно можете да полагаме цели и да ги реализираме.

На щанда им ще се запознаете с екипа и ще имате възможност да се включите и в онлайн обученията им и да станете дизайнер на живота си. Очакваме ви през уикендите в градинката на Женски пазар, започвайки от 25 септември.

Повече информация може да намерите на Facebook страницата ни тук, както и в Instagram на @weekend_pazar.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart